Kuljetus 2023

Koivunen Oy

Osasto:

  • U 235

www.koivunen.fi

Malminkaari 12, 00700 Helsinki
Puhelin: +358 10 650 11
cv@koivunen.fi

Koivunen on merkittävä autoalan teknisen kaupan monialayritys, jonka perinteet ulottuvat vuoteen 1927 asti. Olemme henkilöautojen sekä raskaan ajoneuvokaluston varaosien, lisävarusteiden, laitteiden, renkaiden ja vanteiden sekä työkalujen, koneiden ja kiinnitystarvikkeiden maahantuoja. Toimimme markkinoilla Suomessa ja Baltian maissa, ja liikevaihtomme on yli 165 miljoonaa euroa. Olemme osa Pohjois-Euroopan johtavaa autovaraosien jakeluyhtiö MEKOa.

Lähes 140 000 tuotteen varastovalikoimamme kattaa autokantamme laajan tyyppi- ja ikäkirjon niin kotimaassa kuin lähialueillakin. Varaosien ja varusteiden jakelu tapahtuu itsenäisten jälleenmyyjien kautta. Lisäksi lähialueilla toimii kattava tytäryhtiöiden verkosto.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme korkeaan laatuun ja nopeaan palveluun. Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja edellytämme myös tavarantoimittajiltamme vahvaa sitoutumista laatu- ja palveluarvoihimme. Laajat ja kattavat varastomme sekä nopea ja virheetön logistiikkamme ovat asiakkaidemme palveluksessa.

Raskaan kaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa palvelee Koivunen Oy:n laaja ja monipuolinen raskaan kaluston tuotevalikoima.

Kymmenien tuotemerkkien valikoima sisältää kymmeniä tuhansia nimikkeitä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita. Nopeat toimitukset ovat yksi Koivusen monista myyntivalteista. Tästä hyvänä esimerkkinä käy PM -kappaletavaranosturit, joiden suuriakin malleja, jopa 100 Tm nostureita toimitetaan heti varastosta.

Koivunen Oy:n tytäryhtiö Suomen Kuljetuslaite Oy on ammattiautoilijoita palveleva korjaamo ja varaosaliike Vantaalla Hakkilassa. Yritys tarjoaa raskaankaluston ja pakettiautojen kattavat korjaamopalvelut ammattitaidolla, sekä varaosat ja tarvikkeet ajoneuvojen huoltoon ja varusteluun.

Tuotteita jälleenmyyvät MECA Truck -ketju, Lahden, Oulun ja Seinäjoen aluevarastot sekä hyvin varustetut raskaan kaluston varaosaliikkeet ja korjaamot kautta maan.

Koivunen Oy - perinteitä jo vuodesta 1927.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: