Kuljetus 2023

BPW Kraatz Oy

Osasto:

  • D 140

www.kraatz.fi

Ruukinmestarintie 9, 02330 Espoo
Puhelin: +358 207 936 700
heini.nyman@kraatz.fi

Tarjoamme erittäin monipuolista ja laadukasta tuotevalikoimaa kuljetuskalustoa valmistavan teollisuuden tarpeisiin. BPW-akselisto- ja jousitusjärjestelmät, VBG-vetolaitejärjestelmät ja Carrier-lämmönsäätöjärjestelmät ovat alalla erittäin tunnettuja. Myös kalustonhallintaratkaisut kuuluvat palveluvalikoimaan: Idem Cargofleet -järjestelmä on liitettävissä erilaisiin toimintajärjestelmiin, jolloin kuljetuskaluston käyttöä ja toimivuutta on mahdollisuus valvoa ja optimoida.

Kaikkiin kauttamme hankittuihin järjestelmiin on saatavissa varaosia. Niiden toimitus 8 Trailcon-myymälän kautta on nopeaa, joustavaa ja asiantuntevaa. Myymälät ympäri Suomen tarjoavat laajan valikoiman raskaan kaluston varaosia ja lisävarusteita. Korjaamoita palvelemme varaosien lisäksi uudella tuotelinjalla, joka nopeuttaa raskaan kaluston huoltoa ja korjausta. WABCOWÜRTH:n hyötyajonevojen monimerkkidiagnoosilaitteet löytyvät nyt valikoimastamme.

Tieto ja kouluttautuminen ovat avainasemassa, kun pohditaan keinoja selvitä sekä nykyisistä että tulevista haasteista. Pelkästään tarjolla olevien uusien teknisten innovaatioiden hyödyntäminen tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia kuljetusalan kannattavuuden parantamiseen. Kraatz Opiston kautta tarjoamme alan ammattilaisille täydentävää teknistä koulutusta.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: