Ympäristö - Yhdyskuntatekniikka - Energia

Labkotec Oy

www.labkotec.fi

Myllyhaantie 6, 33960 Pirkkala
Puhelin: 029 006 260
info@labkotec.fi

Jäsenyys:
  • Suomalaisen Työn Liitto
  • Suomen Tuulivoimayhdistys
  • Öljy- ja Kaasutekniikka ry
  • Vesilaitosyhdistys (VVY)
Sertifikaatit:
  • ISO 9001, ISO 14001
  • Suomen Vahvimmat

Labkotec Oy on vuonna 1964 perustettu, mittauksiin ja etävalvontaan erikoistunut suomalainen teollisuusyritys. Lähes 60 vuoden kokemus mittalaitevalmistajana takaa vahvan toimialaosaamisen ja tuotekehittäjän tuen.

Kehitämme, valmistamme ja tuomme markkinoille ympäristöturvallisuuden varmistavia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita kuntien ja teollisuuden vaativiin kohteisiin. Tuoteryhmiämme ovat mm. erotinhälyttimet, etävalvonta, jääntunnistus, pintakytkimet, pinnankorkeus- ja virtausmittausjärjestelmät, räjähdysvaarallisten tilojen laitteet ja tiedonsiirtolaitteet. Valmistajana ja maahantuojana asennamme, käyttöönotamme ja huollamme kaikki toimittamamme mittalaitteet ja järjestelmät.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu standardien ISO 9001 ja ISO 14001 vaatimusten mukaisesti. Räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelemamme ja toimittamamme tuotteet sekä tuotantomme vastaavat ATEX-, UKEX- ja IECEx-järjestelmien vaatimuksia. Avainlippu-merkkimme kertoo Suomessa valmistetuista tuotteista ja palveluista sekä eettisistä, ekologisista ja vastuullisista valinnoista. Labkotec Oy kuuluu osana kansainväliseen Indutrade-konserniin.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: