Sähkö Valo Tele AV 2020 Messuopas

Gistele Oy

Osasto:

  • B 490

www.gistele.fi

Vajossuonkatu 10, 20360 TURKU
Puhelin: +358 2 211 4200

Turvallisuutta laadusta

Me Gistelellä uskomme laatuun. Tekemällä asiat laadukkaasti, saamme luotua turvallisemman ympäristön meidän työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaillemme. Haluamme tänään tehdä päätöksiä, jotka ovat merkityksellisiä vuosienkin jälkeen. Meillä tämä tarkoittaa ratkaisuja, jotka ovat aina luotettavia ja kestäviä.

Optimaalinen partneri

Gistele on Turussa sijaitseva sähkökeskusten asiantuntija, joka valmistaa turvallisia ja laadukkaita ratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin. Toimintamme on jatkunut yli 40 vuoden ajan. Ydinosaamisemme on neljällä toimialalla: teollisuus, infra, rakentaminen ja marine.

Räätälöidyt ratkaisut

Räätälöimme tuotteemme asiakkaan toimialan ja käyttötarpeen mukaan. Osaajamme löytävät
asiakkaalle aina optimaaliset ratkaisut.

Varma toimitus

Lean-toimintatapaan perustuvan tuotantomme ansiosta toimitusvarmuus on meillä ensiluokkaista.

Laadukkaat materiaalit

Turvallisuuden ja toimintavarmuuden takaavat myös laadukkaimmat komponentit. Laadusta emme
tingi.

Gistele Oy on osa Wermundsen-konsernia, joka on suomalainen tekniikan ja elintarvikealan konserni. Perheyhtiön liikevaihto on noin 23 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 120 henkilöä. Wermundsen Oy myy, maahantuo ja valmistaa teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä automaatio- ja sähkökeskuksia.

www.gistele.fi

Gistele manufactures high quality electrical distribution and automation cabinets for building construction, OEM and heavy industries (e.g. ship, energy and forestry).

We base the way we work on a highly motivated and knowledgeable staff who strive for continuous improvement. Our focus is primarly on quality and safety in the manufacturing process togehter with the parts and components we use. Every cabinet which we manufacture undergoes a precise inspection control before it is delivered to the customer. We carry out all projects with professional ability, quickly and efficiently.

www.gistele.fi

Hakusanat: