Sähkö Valo Tele AV 2020 Messuopas

Exilight Oy

Osasto:

  • B 424

www.exilight.fi

Autokeskuksentie 16, 33960 PIRKKALA
Puhelin: +358 107 735 400

Toimitamme turvavalaistuksen järjestelmiä ja valaisimia monipuolisesti, projektinhallinnassa avustamme asiakkaitamme ja tarjoamme osaamistamme yhteistyökumppaneillemme jatkuvasti. Uudet valaistusratkaisut- ja järjestelmät ovat yrityksellemme keskeisiä kehityskohteita, joista uusimpia esittelemme ajoittain alan suurimmissa tapahtumissa. Valikoimastamme löytyvät myös nykyaikaiset langattomat valaisimet sekä IoT-ratkaisuja järjestelmien etähallintaan.
Exilightilla on turva- ja opastevalaisimien markkinoiden laajin valikoima jopa kansainvälisellä tasolla ja valmistamme lähes kaikki tuotteemme alusta loppuun asti itse. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita ja näyttäviä turva- ja opastevalaisimia sekä moderneja, helposti ylläpidettäviä turvavalaistuksen järjestelmiä. Tuotekehityksessä kiinnitämme erityistä huomiota helppoon asennettavuuteen ja samanaikaisesti tuotteemme suunnitellaan mahdollisimman hyvin vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.
Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa.
Exilight on perustettu vuonna 2003. Yrityksemme on toiminut valaistusalalla jo viisitoista vuotta. Yrityksemme kuuluu ruotsalaiseen Lagercrantz Groupiin. Lagercrantz on teknisiin ratkaisuihin keskittyvä ryhmä, jolla on toimintaa seitsemässä maassa. Ryhmään kuuluu yli 1 200 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 3 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiö on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 2001 (NASDAQ OMX Tukholma).