Automaatio - Hydrauliikka & Pneumatiikka

Schmersal Finland Oy

www.schmersal.fi

Äyritie 12 B, 01510 Vantaa
Puhelin: +358 207 199 430
info@schmersal.fi
tilaukset@schmersal.fi

Jäsenyys:
  • Teknisen kaupan liitto
  • Kauppakamari

Schmersal yhteistyössä asiakkaittensa kanssa kehittää, valmistaa ja markkinoi komponentteja, järjestelmiä ja palveluja, joilla varmistetaan kaikille turvallinen ja toimiva työympäristö.

Tuotekehityksen päämääränä on sekä lisätä asiakkaitten kilpailukykyä ja tehokkuutta että myötävaikuttaa turvallisemman työympäristön kehittämiseen.

Tuotevalikoima jakautuu viiteen alueeseen: turvakytkentä ja -valvonta, turvasignaalin käsittely, automaatiotekniikka, Ex-kytkimet sekä hissitekniikka.

Schmersal-ryhmä on kehittänyt ja tuottaa noin 15000 erilaista turvatuotetta ja se on tällä valikoimallaan alan suurimpia toimittajia maailmassa.

Schmersal on tunnettu Suomessa tuotteena ja tavaramerkkinä jo yli 50 vuotta. Vuodesta 1994 on Suomen edustajana toiminut Advancetec Oy. Vuonna 2022 saksalainen perheyhtiö Schmersal GmbH osti Advancetecin ja nykyään Schmersal Finland Oy on Schmersalin tytäryhtiö, joka keskittyy asiakkaiden palveluun, kouluttamiseen sekä koneturvaratkaisujen osaamiseen.

Schmersal Finland Oy:n toimipaikka on Äyritiellä, Vantaalla, Kehä III:n varrella. Varasto-ohjelma räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan ja paikallisen varaston ohella meillä on myös suora yhteys Schmersalin pääkonttorin varastoon Saksaan. Näin varmistetaan paras mahdollinen palvelutaso myös kiireellisissä tapauksissa.

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja koneturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuista, tuotteistamme, palveluista tai niiden sovelluksista.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: