Wiha Finland Oy

Osasto:

  • D 237

www.wiha.com

Mäkituvantie 9, 01510 VANTAA
Puhelin: +358 44 231 9988
info.finland@wiha.com

Wiha-käsityökaluilla työskentelet turvallisesti, ergonomisesti ja kustannustehokkaasti. Wiha on saksalainen perheyritys, joka on valmistanut käsityökaluja jo yli 75 vuotta. Wiha-yritysnimi muodostuu perustajansa, Willi Hahnin, etu- ja sukunimen alkukirjaimista.

Wiha-käsityökalut on suunniteltu ammattikäyttöön sähköasentajille, automaatio- ja teollisuusasentajille, elektroniikkateollisuuteen ja kaikille, jotka tekevät työtä käsillään.

Wiha on ainoa käsityökalumerkki, jolla on saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien AGR-suositusmerkintä. Suositusmerkintä koskee erityisesti Wiha-ruuvimeisseleitä ja Inomic-pihtejä. Wiha valikoimaan kuuluvat lisäksi momenttimeisselit, kuusiokolo- ja torx-avaimet, ruuvauskärjet, muovivasarat, mittaustyökalut ja nivelletyt voiteluletkusarjat. Wiha-käsityökalut pienentävät työstä aiheutuvia rasitussairauksia ja työntekijät voivat työskennellä terveellisemmin, pitempään ja tehokkaammin.

Wiha toimii kaikkialla Pohjoismaissa. Pohjoismaiden toimistot sijaitsevat Tanskassa Grevessä ja Suomessa Vantaalla.

Lyhyesti: Wiha-työkalut sinua ja työtäsi varten - Tools that work for you!

Wiha offers the professional and extensive range of high-quality premium tools, characterized by the use of the latest manufacturing technologies, application-oriented innovations, ergonomic perfection, the highest quality, absolute reliability and long lifespan. Wiha tool specialities are quality hand tools, screwdrivers, bits, torque limiting tools, insulated hand tools, ESD- safe hand tools and precision screwdrivers. Wiha is a German, Hahn family owned, company established in 1939. Wiha has production and assembly premises all over Europe, Asia and the United States.

Hakusanat: