Sähkö Tele Valo AV 2018 Messuopas

UTU Oy

Osasto:

  • B 447

www.utu.eu

PL 20, 28401 ULVILA
Puhelin: +358 2 550 8000
myynti@utu.eu
powel@utu.eu

Muut toimipisteet:

UTU Oy
PL 252, 01531 VANTAA
Puh: +358 9 274 6411

UTU -konserni

UTU-konserni on kehittyvä perheyhtiö. Valmistamme ja myymme sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä puistomuuntamoita. Tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, johtokanavajärjestelmiä ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiä. UTU Automation toimittaa moottorikäyttöjä ja ohjausjärjestelmiä sekä käyttöliittymiä ja niiden muodostamia automaation kokonaisratkaisuja.

Messuilla esiteltävät tuotteet

Kaapeloitavien KNX-väyläratkaisujen ohella tarjoamme käyttöösi langattomien ohjausten ehdotonta huippua edustavan, helppokäyttöisen quicklink-ratkaisun. Sen avulla laajennat ja korjaat nykyisiä sähköasennuksia vaivattomasti ja kustannustehokkaasti, vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Toisaalta se tarjoaa myös täysin uudenlaista muunneltavuutta ja toiminnallisuuksia tulevaisuuden tarpeisiin uuden coviva-etäohjausrajapinnan ja laajojen perustoiminnallisuuksien myötä.

Berker-asennuskalustesarjat ovat täydentyneet entisestään. Uutuutena esittelemme 2-osaisen pistorasian sekä kauan kaivatun IP44-toiminnon Berker S.1 -sarjaan. Manufaktur-räätälöintiratkaisuilla varmistat, että yksilöllinen projektisi erottuu edukseen niin käytettävyydeltään kuin ulkonäöltään. Kalustevalikoimaa täydentämään olemme saaneet ohjaustuotteiden valikoimaan myös uudet kattoasenteiset liiketunnistintuotteet, jotka toimivat pienemmälle alueelle myös energiatehokkuutta lisäävinä työpisteiden läsnäolotunnistimina.

Laajasta johtoteiden tuotevalikoimasta esittelemme perinteisten johto- ja asennuskanavien lisäksi laadukkaita ja käyttöä kestäviä lattiajakeluratkaisuja. LARA-lattiarasioiden tuotevalikoimaa on laajennettu uusilla tarviketuotteilla, joilla lattiarasioiden asennustyötä saadaan helpotettua entisestään erityisesti kauppakeskuksissa.

UTU:n monimittarikeskus uudistuu. Lanseeraamme messuilla uudistuneen Mirri-tuoteryhmän, jossa kustannustehokkuuteen ja tilankäyttöön on panostettu.

400V sähköverkon maakaapeloinnin myötä omakotitalojen laskutusmittausperiaatteet muuttuvat ja mittauskeskuksen hankintaraja siirtyy verkkoyhtiölle. Esittelemme messuilla UTU Collie-sarjaa täydentävän, jakokaapin kylkeen asennettavan ulkomittauskeskuksen.

Messuilla on nähtävillä myös muita UTU:n tuoreimpia vakiokeskustuoteryhmän tuotteita.
Tule osastolle testaamaan sähköteknisen osaamisesi taso UTU:n kevytkennokeskukseen asennetulla tekniikkatestillä. Luvassa messumeininkiin soveltuvat palkinnot osaamistason mukaan.

UTU Group
UTU Group is a developing family company. We produce and sell switchgears and boards and market high-quality electrical components, cable duct systems and building automation systems. UTU Automation delivers Mitsubishi frequency inverters, PLC's, Beijer Electronics HMI's and entire automation solutions.

We display inspiringly designed and easily installable electrical installation equipment and energy efficiency products. Some highlights at our stand are Hager Easy KNX and quicklink solutions, Berker installation equipment and Lara floor boxes. We also introduce renewed Mirri and Collie family switchboards.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: