Gistele Oy

Osasto:

  • B 490

www.gistele.fi

Vajossuonkatu 10, 20360 TURKU
Puhelin: +358 29 005 550

Suomalainen Gistele Oy valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Gistele Oy:n tuotteita käytetään muun muassa rakennus-, laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuudessa.

Gistele Oy on osa Wermundsen-konsernia, joka on suomalainen tekniikan ja elintarvikealan konserni. Perheyhtiön liikevaihto on noin 23 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 120 henkilöä. Wermundsen Oy myy, maahantuo ja valmistaa teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia.

Gistele manufactures high quality electrical distribution and automation cabinets for building construction, OEM and heavy industries (e.g. ship, energy and forestry).

We base the way we work on a highly motivated and knowledgeable staff who strive for continuous improvement. Our focus is primarly on quality and safety in the manufacturing process togehter with the parts and components we use. Every cabinet which we manufacture undergoes a precise inspection control before it is delivered to the customer. We carry out all projects with professional ability, quickly and efficiently.

www.gistele.fi

Hakusanat: