fi en

Sähkö - Tele - Valo - AV 2018 Messuopas

Efore Oyj


Lisää käyntikoriin Jätä yhteydenottopyyntö

Osasto:

  • B 573

www.efore.com

PL 260, 02601 ESPOO
Puhelin: +358 9 478 466
info@efore.com
etunimi.sukunimi@efore.com

Efore on vaativia tehoelektroniikkatuotteita kehittävä ja valmistava kansainvälinen konserni. Yhtiön pääkonttori on Suomessa ja sen myynti-, markkinointi- sekä tuotekehitystoiminnot sijaitsevat Euroopassa ja Kiinassa. Sen lisäksi konsernilla on myynti- ja markkinointiyksikkö Yhdysvalloissa. Joulukuussa 2016 päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 75,4 milj. euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 679 henkilöä. Konsernin emoyhtiö Efore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.www.efore.fi

Eforen tuotevalikoimaan kuuluvat akkuvarmennetut tehonsyöttöjärjestelmät sekä asiakaskohtaisesti kehitettävät teholähderatkaisut. Lisäksi tuotevalikoimissa LED-ohjaimet ja teollisuusteholähteet.

Efore is an international Group which develops and produces demanding power products. Efore's head office is based in Finland and its R&D functions are located in Finland, Sweden, Italy and China. Sales and marketing operations are located in Europe, United States and China. In the financial year ending in December 2016, consolidated net sales totalled EUR 75.4 million and the Group's personnel averaged 679. The parent company's share is quoted on the Nasdaq Helsinki Ltd.

Efore's product portfolio includes backup power systems, custom designed power solutions, standard LED drivers and industrial power supplies.

Hakusanat: