fi en

Sähkö - Tele - Valo - AV 2018 Messuopas

Ahlsell Oy


Lisää käyntikoriin Jätä yhteydenottopyyntö

Osasto:

  • C 106

www.ahlsell.fi

Kallionopontie 1, 05620 HYVINKÄÄ
Puhelin: +358 205 845 000
info@ahlsell.fi

Ahlsell on johtava teknisen kaupan ammattilainen Pohjoismaissa. Ammattitaitomme, laaja valikoimamme ja palvelumme ovat asiakkaittemme käytössä kaikissa Pohjoismaissa ja lisäksi Virossa ja Venäjällä. Haluamme tehdä ammattilaisen elämästä helpompaa.

Tarjoamme alan laajimman valikoiman LVI-, Sähkö-, Teollisuus- sekä Kylmä-tuotteita ja palveluita. Kattavan toimipaikkaverkoston ja tehokkaan logistiikkamme ansiosta olemme vahva kumppani sekä asiakkaille että tavarantoimittajille.

Valikoimassamme on yli 70 000 sähkötuotenimikettä tutuilta ja turvallisilta koti- sekä ulkoimaisilta toimittajilta. Laaja johtavien tuotemerkkien tuotevalikoima koostuu mm. sähköasennustarvikkeista, kaapeleista ja sähkökeskuksista aina lämmityslaitteisiin, moottoreihin, automaatiotuotteisiin ja valaisimiin saakka.

Valaistustiimimme tiivis yhteistyö avaintoimittajiemme kanssa antaa loistavat puitteet tarjota asiakkaillemme myös kokonaisvaltaista valaistusprojektikauppaa.

Ahlsell-konsernin liikevaihto on noin 2,5 miljardia euroa. Ahlsellilaisia on yhteensä noin 5000, joista 570 Suomessa. Toimipaikkoja Ahlsellilla on Pohjoismaissa yli 250, joista 36 Suomessa.

Ahlsell is the leading Nordic distributor of installation products, tools and supplies addressing installers, contractors, facility managers, industry, energy companies and the public sector.
Electrical products comprises cables and installation materials, lighting, automation, data, telecommunications, safety products, and other electrical products, such as measurement instruments.
To offer customers reliable deliveries, Ahlsell has a customised information system to ensure high logistics precision. With 5 000 skilled employees, over 200 stores and three central warehouses,
we are committed to our customer promise: Ahlsell makes it easier to be professional!

Hakusanat: