Energia

Armatec Finland Oy

www.armatec.com

Juurakkotie 5 A 2, 01510 Vantaa
Puhelin:
finland@armatec.com

Oy Armatec Finland Ab on Vantaan Koivuhaassa sijaitseva, vuonna 2003 perustettu, teknisen kaupan maahantuonti- ja markkinointiyritys.

Olemme tuoneet maahan johtavien eurooppalaisten toimittajien valmistamia teollisuusventtiileitä yli kymmenen vuoden ajan, merkittävimpänä LESER-varoventtiilit.

2013 alkaen ohjelmaamme on kuuluneet myös ranskalaiset Bernard Controlsin -sähkötoimilaitteet, joita on Suomessa myyty tuhansia viimeisten vuosikymmenien aikana. Bernard Controls on suunnitellut ja valmistanut sähkötoimilaitteita ja niihin liittyviä ohjausjärjestelmiä yli 80 vuoden ajan.

Vuonna 2015 Armatecista tuli Alfa Lavalin lämmönsiirrintuotteiden jälleenmyyjä Suomessa, Ruotsissa sekä Tanskassa. Yhteistyö mahdollisti laadukkaiden kokonaisratkaisujen tarjonnan nyt myös teollisuuden lisäksi kaukolämpö- ja kaukokylmäasiakkaille.

Vuonna 2021 Armatec Finland on aloittanut Suomessa merkittävän yhteistyön saksalaisen Reflexin kanssa. Reflex on Pohjoismaissa yksi Armatec Groupin suurimmista päämiehistä. Olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä Reflexin kanssa jo yli 30 vuoden ajan.

Kuulumme pohjoismaiseen Armatec-konserniin, jonka pääkonttori on Ruotsissa Göteborgissa, ja jolla on tytäryhtiöt Suomen lisäksi Tanskassa ja Norjassa. Armatec toimittaa ja huoltaa toimivia järjestelmiä, tuotteita ja ratkaisuja lämpö- ja jäähdytysjärjestelmiin sekä teollisuusprosesseihin.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: