Turvallisuus

Signwell

www.signwell.fi

Ajurinpuisto 2, 10600 Tammisaari
Puhelin: +358 19 265 6600, +358 40 900 7080
info@signwell.fi

Jäsenyys:
  • ISSA, PSK standardisointi
Sertifikaatit:
  • 3M™ MCS™ (Matched Components System) Warranty
  • DNV Maritime Inspection of low location light systems
  • Martin Holmström +358 40 900 7080

TEOLLISUUS
Signwell huolehtii koko prosessista. Kaikki suunnittelusta prosessimerkinnän toteuttamiseen. Tiimimme tekee suunnittelun ja layoutin sekä valmistaa putkistomerkinnät, turvakilvet ja muut turvallisuusmerkinnän kilpituotteet tuotantolaitoksissamme, jotta voimme toteuttaa toimituksesi ja projektisi asianmukaisesti. Valmistamme merkinnät asianmukaisin laatuvaatimuksin kestämään ympäristön ja putkimerkintöjen halutun käyttöiän. Putkien merkintään erikoistuneet asennustiimimme huolehtivat toteutuksesta ja varmistavat, että putkimerkinnät sijoitetaan näkyvästi ja vastaavasti.


MERITEOLLISUUS
Signwell:illa on laajin valikoima IMO kilpiä. Avaimet käteen palveliuillamme hoidamme asiat alusta loppuun. Kartoitamme palo- ja poistumisteiden opaste- ja turvallisuuskilpi tarpeet. Suoruitamme täydellisen Low Location Light LLL-järjestelmän tarkastuksia ja mittauksia maailmanlaajuisesti tiimimme kanssa. Kattava korkealaatuinen sertifioitu SOLAS -turvallisuustuote valikoima, kuten, pelastusliivejä, E.E.B.D.- naamioita luotsitikkaita, Spray Stop Anti-Splash teippejä yms. FIRE ISOLATOR konsepti.


OPASTEET / MAINOSTUOTTEET
Meiltä valmistus, maahantuonti, myynti sekä asennus koskien opaste- ja mainoskylttejä. Meiltä saatte Vista systemin modulaarisen opastekylttijärjestelmän, joka sopii mihin tahansa kylttitarpeeseen sekä sisä- että ulkotiloihin. Näkyvät ja selkeät opasteratkaisut tehostavat arkipäivän menoja ja nostavat turvallisuustasoa.

- Roll-ups
- Banderollit / "Beach flags"
- Alumiinikehykset "Snap frames"
- Messujen pop-up seinät
- LED display taulut
- Esitetelineet
- Tapetit
- Lattiamainosmatot / Lattiatarrat
- Erilaisia kilpipidikkeitä "T-menu teline"
- Suurkuvatulostus

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: