fi en

Turvallisuus

Hikvision Europe B.V.


Lisää suosikkeihin Jätä yhteydenottopyyntö

http://overseas.hikvision.com/europe/

,
Puhelin:
info.eu@hikvision.com

Jäsenyys:
  • Finnsecurity ry

Hikvision on maailman johtava videovalvontatuotteiden ja -ratkaisujen tarjoaja. Toimialansa vahvimman tutkimus- ja kehityshenkilöstön sekä huipputuotantovälineiden avulla Hikvision suunnittelee ja kehittää innovatiivisia CCTV- ja videovalvontatuotteita. Yrityksen koko tuoteperhe sisältää Smart IP -kamerat, analogiset HD-kamerat, kupukamerat, NVR- ja DVR-tallentimet, videohallintaohjelmiston, kulunvalvonta- ja hälytysjärjestelmät, koodauslaitteet, dekooderit ja muut kehittyneet turvallisuusjärjestelmien osat sekä CCTV-tekniikan kaikkiin turvallisuustarpeisiin. Hikvision-tuotteita hyödynnetään monilla erilaisilla vertikaalisilla markkinoilla, kuten vähittäismyynnin, pankki- ja talous-, kuljetus-, koulutus-, asunto- sekä kaupan ja hallinnon alalla.

Hikvisionilla on aktiivinen rooli videovalvontamarkkinoilla, ja se käyttää vuotuisista tuloistaan kahdeksan prosenttia tutkimukseen ja tuotekehitykseen jatkuvan tuoteinnovaation takaamiseksi. Yrityksen perusteellinen ymmärrys toimialasta sekä merkittävät investoinnit tutkimus- ja tuotekehitystyöhön ovat tehneet Hikvisionista maailmanlaajuisen turvallisuustekniikan markkinajohtajan. Hikvision työllistää yli 6 000 insinööriä, joista yli 2 000 on ohjelmistoinsinöörejä.

Hikvisionilla on kotimaassaan Kiinassa yli 30 sivuliikettä ja ulkomailla 18 alueellista tytäryhtiötä. Kohdemaat Yhdysvallat, Kanada, Alankomaat, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Australia, Singapore, Italia, Espanja, Ranska, Puola, Iso-Britannia, Etelä-Afrikka, Brasilia, Venäjä ja Korea tekevät Hikvisionista todellisen maailmanlaajuisen toimijan. Yhteisyritykset Intiassa ja maailmanlaajuinen huoltokeskus Hong Kongissa täydentävät kansainvälisen ulottuvuuden. Hikvisionin alueellisten myyntipäälliköiden, myynti-insinöörien ja teknisen huoltohenkilöstön yhteinen tavoite on tukea ja auttaa asiakkaita heidän yksilöllisten tarpeidensa osalta.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: