fi en

Turvallisuus

Envire (Harviala Oy)


Lisää suosikkeihin Jätä yhteydenottopyyntö

www.envire.fi
www.harviala.fi
www.pihaverkkokauppa.fi

Alikartano 9, 13330 Harviala
Puhelin: +358 207 425 555
info@envire.fi

Jäsenyys:
  • VYRA yhteisöjäsen
  • VYL kannattajajäsen
  • Luotettava kumppani

Envire on keskittynyt korkealaatuisten ympäristörakentamisen tuotteiden ja materiaalien maahantuontiin, myyntiin ja markkinointiin. Valikoimaamme kuuluu useita erilaisia tuoteryhmiä Suomesta sekä ulkomailta. Pyrkimyksenämme on tuoda asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat turvallisia, ympäristöystävällisiä, visuaalisesti houkuttelevia sekä hinta-laatu -suhteeltaan hyviä. Sen vuoksi pyrimme tuomaan jatkuvasti valikoimaamme uusia ja innovatiivisia tuotteita itsenäisesti sekä asiakkailtamme saadun palautteen perusteella.

Aluesuojauksen kokonaisratkaisut meiltä! Tarjoamme aita- ja porttituotteita mm. kunta- ja kaupunkirakentamiseen sekä urheilu- ja vapaa-ajan rakentamiseen. Toimittamamme ratkaisut soveltuvat myös normaalia vaativampien, korkeampaa suojausta edellyttäviin kohteisiin, kuten esimerkiksi muuntoasemiin, vesilaitoksiin, pumppaamoihin sekä muihin yrityksiin. Uutta valikoimassamme on muun muassa erittäin nopeasti avautuva ja sulkeutuva taittoportti. Aitatuotteemme ovat CE-merkittyjä. Laajan ja monivuotisen alihankkijaverkoston avulla pystymme palvelemaan koko asiakaskuntaa ympäri Suomen. Asennukset hoituvat VRJ groupiin kuuluvien yritysten tai muiden yhteistyökumppaneidemme kautta.

Envire on osa Harviala Oy:n liiketoimintaa ja olemme VRJ Etelä-Suomi Oy:n omistuksessa. Yhteistyö VRJ Group:in kanssa auttaa meitä ylläpitämään laadukkaita ja ajan tasalla olevia tuotteita valikoimissamme.
Toimistomme ja varastomme sijaitsevat Harvialan taimistolla Janakkalassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, mutta toimintamme kattaa koko Suomen. Halutessanne yksilöllisiä tuotteita, ottakaa meihin yhteyttä.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: