fi en

Metalli

thyssenkrupp Aerospace Finland Oy


Lisää suosikkeihin Jätä yhteydenottopyyntö

http://thyssenkruppaerospace.com

Jalostamontie 1, 42300 Jämsänkoski
Puhelin: 020 127 4400
myynti.aerospace.finland@thyssenkrupp.com

  • Myyntipäällikkö Sari Kangasjärvi 0400 883 128
  • Myynti Juha Eronen 040 520 5266
  • Myynti Tuomo Virkkunen 0400 736 133

thyssenkrupp Aerospace Finland Oy kuuluu thyssenkrupp-konserniin. Suomen yksikön päävastuualueena on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Kuulumme konsernin materiaaliryhmään ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköön. Nimestä huolimatta toimitamme materiaaleja myös muuhun valmistavaan teollisuuteen.
Päämateriaalejamme ovat alumiini, titaani, kupari, messinki ja ruostumaton teräs. Meillä on Suomessa mittava varastovalikoima ja lisää saamme Saksan varastostamme. Saksan varasto on materiaalimäärältään ja nimikkeistöltään Euroopan suurin. Toimitamme myös alumiinikerroslevyjä, tuoteniminä on esim. Alucore ja Alucobond.
Toimitamme materiaaleja joko standardimittaisina tai määrämittaan leikattuna. Meillä on Suomessa 3 levysirkkeliä, joilla pääsemme sahaamaan alumiinilevyjä aina 200 mm levyvahvuuteen saakka. Lisäksi meillä on levypaloittelua varten myös vesileikkauskone ja yläjyrsinkone. Nämä ovat CNC-ohjattuja, joten voimme tehdä muotoleikkauksia kuvienne mukaan.
Tanko- ja profiilisahauksia varten meillä on vannesahoja (max. 800 mm halk.) ja pyörösahoja.
Merkittävä osa palveluamme on kokonaistoimitukset. Vastaamme kokonaisesta toimitusketjusta materiaalin hankinnasta pintakäsittelyyn saakka asiakkaan määrittelyn mukaan. Meillä on käytössä laaja toimittajaverkosto kotimaasta ja Euroopasta.
Meillä on sertifioitu laatujärjestelmä ISO9001, EN9100 ja EN9120.

Hakusanat: