AV-ALA

Visiostore Oy

www.visiostore.fi

Tulotie 2, 33470 Ylöjärvi
Puhelin: 010 320 2930

Jäsenyys:
  • AVITA RY

VisioStore Oy on esitystekniikan maahantuontiin, tukkutoimintaan, markkinointiin ja myyntiin keskittyvä, vuonna 2009 perustettu yritys. Tuotevalikoimastamme löytyy erittäin monipuolinen valikoima AV-laitteistojen parhaimmistoa. Laite- ja merkkivalikoimamme edustaa sekä alan tunnetuimpia tuotemerkkejä että huolella valittuja, uusia ominaisuuksia ja innovaatioita tarjoavia haastajia. Yrityksen nuoresta iästä huolimatta, on se nopeasti noussut suomalaisten AV- toimijoiden eturiviin esim. projektoreiden maahantuojana VisioStore oy on kärkikolmikossa (Q1-Q2/2013 DMR -markkinatutkimus).
VisioStoren luottoluokitus on AA (Soliditet Finland) johon yltää vain n. 10%:a suomalaisista yrityksistä. VisioStorella on myös Suomen Asiakastiedon "Suomen vahvimmat" luokitus. Nämä kertovat asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme että VisioStore oy on vakavarainen, turvallinen ja luotettava kumppani ja tavarantoimittaja.
Laitetoimitusten lisäksi tarjoamme kaikkia alan palveluita kuten AV-suunnittelua ja -konsultointia, AV-asennus ja ylläpitopalveluita sekä esitystilojen kokonaistoimituksia kaikkialla Suomessa. Jakelemme tuotteitamme sekä tarjoamme palveluitamme vain asiantuntevien jälleenmyyjiemme ja yhteistyökumppaneidemme kautta.
Vaikka VisioStore Oy onkin yrityksenä tuore ja innovatiivinen, on henkilökuntamme asiantuntevaa ja osaavaa (yli 20 vuotta alan kokemusta) joten asiakkaamme niin jälleenmyyjämme, kuin loppukäyttäjätkin voivat luottaa tietotaitoomme kaikissa hankinnoissaan. Laajan esitystekniikka-alan yhteistyöverkostomme ansiosta voimme tarjota edistyksellisiä ratkaisuja myös kaikkein vaativimmissakin kohteissa. Tarjoamme osaamistamme AV-projekteihinne tarvekartoitusvaiheesta toimivaan toteutukseen ja käyttökoulutukseen.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: