Muovi & Kumi

TK-Työkalutiimi Oy

www.tktiimi.fi

Mursketie 10, 15860 Hollola
Puhelin: +358 3 874 720
tktiimi@tktiimi.fi
etunimi@tktiimi.fi

Jäsenyys:
  • Muoviyhdistys ry
  • Suomen Yrittäjät
  • Teknologiateollisuus ry
Sertifikaatit:
  • ISO 9001:2015, ISO 14001:2015

Muovataan yhdessä ideoista tulevaisuutta

Olemme ruiskuvalutuotteiden asiantuntija 40 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja valmistamme vaativia tuotteita eri aloille komponenteiksi ja kestäviä ruiskuvalumuotteja räätälöidysti asiakkaidemme käyttöön. Toimimme myös ruiskuvalutuotteiden sopimusvalmistajana useille yrityksille.

Muovituotteiden valmistus vaatii jatkuvasti kehittyneempiä menetelmiä ja tietotaitoa. Siksi panostamme osaamisemme kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme suomalaisen muoviteollisuuden kärkipään asiantuntemusta. Pyrimme siihen, että palveluvalikoimamme palvelee asiakasta koko prosessin ajan ideavaiheesta aina valmiin tuotteen jatkojalostukseen asti.

Tuotesuunnittelusta valmiiksi tuotteeksi

Kokonaisvaltainen projektihallintamme vie tuotteen suunnittelupöydältä tuotantoon mahdollisimman nopeasti. Tiivis yhteistyömme teollisten muotoilijoiden kanssa tehostaa ja nopeuttaa tuotteen siirtymistä suunnittelupöydältä tuotantoon. Jo tuotesuunnitteluvaiheessa voidaan varmistaa toimivat muottiratkaisut, häiriötön tuotanto ja kustannustehokkuus, kun koko prosessi otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon.

Muottien suunnittelu, valmistus ja välitys

TK-Tiimin pitkä kokemus alalta takaa tarkoituksenmukaiset ja kestävät muotit. Toteutamme myös mittavat projektit tehokkaasti oman muottivalmistuksen ja yhteistyöverkostomme avulla. Verkostomme kattaa myös muottivalmistuksen Kiinassa. Ammattitaitoinen koeajoprosessi varmistaa projektin kustannustehokkuuden alusta loppuun.

Ruiskuvalu

Modernit ruiskuvalulaitteemme robotteineen valmistavat pienet ja suuremmatkin sarjat tehokkaasti. Me emme tyydy vain valmistukseen, vaan tarvittaessa meiltä saatte ruiskuvalutuotannon jatkojalostuksineen.

Huolto-, muutos- ja korjauspalvelut

Säännöllisellä muottien huollolla varmistatte niiden pitkän iän ja toimintavarmuuden. Huollamme niin kotimaiset kuin ulkomaisetkin muotit. Tarvittaessa teemme muotteihin myös muutostöitä ja tuotantovaurioiden korjauksia.

Muovi- ja muottituotannon lisäksi palveluitamme ovat:

3D tuotemittaukset, leikkaintyökalujen valmistus, koneistuspalvelut mm. tarkkuuskoneistukset 3D-mallista, 5-akselinen jyrsintä, laserhitsaus, lankasahaus ja kipinätyöstö ja robottitarttujien suunnittelu ja valmistus.

Hakusanat: