Muovi & Kumi

Nurmilo Oy

www.nurmilo.fi

Paperitehtaankatu 3, 28100 Pori
Puhelin: +358 40 571 4526
panu@nurmilo.fi

Nurmilo Oy on vuonna 1948 perustettu perheyritys. Valmistamme muotteja ja työkaluja teollisuuskäyttöön sekä teemme myös vaativia alihankintakoneistuksia. Työkaluvalmistuksen lisäksi meillä on pitkä kokemus teknisten muovien ruiskuvalupuristuksesta. Erityisosaamistamme ovat mm. POM, PSU, PA ja PBT materiaalit. Yrityksemme arvostaa asiakaslähtöistä toimintatapaa ja tarjoamme asiakkaillemme alan ensiluokkaista, kestävää laatua.
Luotettava toimitus, hyvä reagointikyky ja tarkkuus ovat tärkeimpiä yrityksemme arvoja. Meillä on 40 vuoden kokemus muovimuottien valmistamisesta ja yli puolen vuosisadan tuoma ammattitaito tuotevalmistuksessa. Vaativien työkalujen tuotannossa ja laajemmissa projekteissa hyödynnämme oman ammattitaitomme lisäksi hyviä alihankintasuhteitamme. Erityisosaamisenamme on 3D-muodot suunnittelussa ja valmistuksessa. Koneistamme myös piensarjoja ja vaativampia materiaaleja, kuten Inconelia.
Laadukkaan ja nykyaikaisen konekantamme lisäksi henkilökuntamme vankka kokemus tukee toimintakokonaisuutta. Lisäksi palveluihimme kuuluu työkalujen ja muottien huolto. Laadukas ruiskuvalukoneiden valikoima kattaa sulkuvoimaltaa 25 - 250 tonnin valikoiman.

Hakusanat: