Muovi & Kumi

Innomac Oy

www.innomac.fi

Linkkikatu 12, 21100 Naantali
Puhelin: +358 2 777 650
myynti@innomac.fi

Jäsenyys:
  • Muoviyhdistys ry
Sertifikaatit:
  • Asiakastieto Suomen Vahvimmat

Edustamiamme valmistajia ovat muun muassa CMS, jolta saa CNC-työstökeskuksia, vesileikkuukoneita, sekä paloittelusahoja. SCM Group tarjoaa hyvin laajan tuoteohjelman, josta mainittakoon esimerkiksi vannesahat ja tarkistuspyörösahat. Cefla taasen on maailman johtavia pintakäsittelylaitevalmistajia. Coral on keskittynyt valmistamaan pölyn- ja purunpoistolaitteita. Leadermac toimittaa läpisyöttöisiä nelisivuhöyläyskoneita jokaiseen tuotantotarpeeseen. Vecoplanilta löytyy ratkaisut murskaukseen ja näihin kuljettimet. Amis Zermalta löytyy granulaattorit, brikettipuristimet ja murskaimet. Kadant Paal vaakamäntäpaalaimet kierrätettävien materiaalien paalaamiseen. Barbaric:lta on saatava levyjen käsittelyyn liittyvää automaatiota esimerkiksi automaattivarastot.

Meiltä saat myös huollon ja varaosat edustamillemme merkeille.

Innomac Oy tarjoaa muovintyöstön sekä kierrätysteknologian tuotantoratkaisuja ja palveluita.
Tahdomme auttaa suomalaisia asiakkaitamme menestymään liiketoiminnassaan. Tehtävämme on parantaa asiakkaidemme kannattavuutta ja tuottavuutta toimittamalla kustannustehokkaasti luotettavia tuotantoratkaisuja ja palveluja.
Toimintamme on joustavaa ja otamme palvelussamme huomioon asiakkaidemme erilaiset toiveet ja tarpeet.
Laitevalmistajamme edustavat maailman huippua monilla eri osa-alueilla. Innomac toimii huolellisesti valitulla tuoteohjelmalla, joka antaa luotettavuutta sekä kilpailukykyä myös pitkällä aikavälillä.
Pystymme tarjoamaan toimivia kokonaisratkaisuja monenlaisiin projekteihin.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: