Muovi & Kumi

Finncont Oy

www.finncont.fi

Kiertotie 10-12, 34800 Virrat
Puhelin: +358 3 485 411
finncont@finncont.com

Sertifikaatit:
  • ISO 9001 ja ISO 14001

Finncont on vihreällä DNA:lla varustettu kiertotalouden asiantuntija. Sydämen asiana meillä on jatkuvuus ja puhtaamman tulevaisuuden varmistaminen seuraaville sukupolville.

Finncontin rooli kiertotaloudessa on varmistaa, että meistä jokaisella on mahdollisuus tehdä vastuullisia tekoja ympäristömme puolesta. Toteutamme tämän kehittämällä ympäristövastuullisia ja innovatiivisia kiertotaloustuotteita ja -palveluja kemikaalien ja elintarvikkeiden turvalliseen kuljetukseen ja varastointiin sekä jätteiden keräykseen ja kierrätykseen.

Sopimusvalmistus palvelullamme tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden. Palveluvalikoimaamme kuuluvat tuotekehityspalvelut, valmistus, kokoonpano, hankintapalvelut, muottien kunnossapito ja varastointi, testauspalvelut sekä tietysti toimitus - ajallaan ja laadukkaasti. Meillä on vuosikymmenten kokemus, niin muovi- kuin metalliteollisuudesta.

Arvostetut Finncont Design Studion® suunnitelijamme edustavat kotimaista tuotekehityksen huippuosaamista. Vahvan tuotekehitys- ja prosessiosaamisen johdosta kykenemme tuottamaan ja valmistamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa suunniteltuja ratkaisuja - luovasti ja nopeasti.