Meditekniikka

NME New Medical Equipment Oy Ltd

www.newmed.fi

Nuottaniementie 9, 02230 Espoo
Puhelin: 010 440 6800

  • Risto Kaalamo

NME New Medical Equipment Oy myy ultraäänilaitteita ja muita terveyden huollon laitteita yli 25 vuoden kokemuksella. Myymme ultraäänilaitteita ja muita lääkintälaitteita sairaaloille, terveyskeskuksille, yksityisvastaanotoille, jne. Myös eläinlääkäreille; pieneläin, suureläin ja tuotantoeläin-käyttöön. Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti, näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaat, kilpailukykyisimmät ratkaisut. Edustamamme tuotteet ovat tunnettujen valmistajien ympäri maailmaa. Myymme laitteita Suomen lisäksi myös lähialueille; Baltiaan, Venäjälle ja muihin Pohjoismaihin.

Huollamme myymämme laitteet asiantuntemuksella.

Kuvantavat ultraäänitutkimuslaitteet, Tulostimet ja tulostustarvikkeet ultraäänilaitteisiin, Doppler-laitteet sikiön sydänpulssin tutkimukseen, Doppler-laitteet verenvirtaustutkimuksiin, Vaskulaari-tutkimuslaitteet, Obstetriikan tutkimuslaitteet, Ultraäänigeelit 5 L kanisterissa tai 250 mL pullossa, Kivunlievityslaitteet, Röntgenin tarvikkeet, Ensiavun laitteet, Tutkimuspöydät, Sairaalasängyt, kantavuus aina 500 kg asti, Urologian tutkimuslaitteet.

Kuvantavat ultraäänitutkimuslaitteet eläinlääkäreille, Doppler-laitteet eläinlääkäreille, Eläinlääkärin vastaanoton laitteet, Tutkimuspöydät.

Hakusanat: