Elektroniikka

Muut toimipisteet:

PehuTec Ylivieska
Vierimaantie 5
84100 Ylivieska

PehuTec Tampere
Kuninkaankatu 24 B T 29
33210 Tampere

PehuTec Espoo
Tekniikantie 14
02150 Espoo

Tarvitsetko tuotekehityskumppanin projektillesi? Meille voit ulkoistaa koko tuotekehityksen tai osan siitä. Osaava ja ammattitaitoinen tiimimme toteuttaa kaikki elektroniikkasuunnitteluun liittyvät palvelut konseptoinnista aina tuotantoon vientiin asti, viranomaisvaatimukset huomioon ottaen. Hyödynnämme myös laajaa verkostoamme etsiessämme asiakkaillemme nopeimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.
Suunnittelemme piirilevyt juuri tarpeisiisi sopiviksi. Vaatimusmäärittelyn pohjalta tuotekonseptista suunnitellaan osaluettelo ja piirikaavio, jonka pohjalta suunnittelemme tuote- ja viranomaishyväksynnät täyttävän piirilevykokoonpanon. Tarvittaessa hyödynnämme mekaniikka- ja ohjelmistosuunnittelutiimejämme, jolloin tuotevaatimukset eri osa-alueilta otetaan huomioon alusta alkaen.
Otamme huomioon myös sarjatuotannon vaatimukset yhdessä asiakkaan, lopputuotteen kokoonpanijan sekä muiden osapuolten kanssa suunnittelun alkuvaiheesta lähtien. Voimme myös suunnitella ja toteuttaa tuotannontestaukseen tarvittavien laitteistojen kehityksen ja valmistuksen. Elektroniikkalaitteiden valmistus suoritetaan PehuTecin yhteistyökumppaneiden avulla joko Suomessa tai ulkomailla.

Hakusanat: