Elektroniikka

Yleiselektroniikka Oyj

www.yeint.fi

Luomannotko 6, PL 73, 02200 Espoo
Puhelin: +358 10 2891 220
sales@yeint.fi

Jäsenyys:
  • Elkomit ry
Sertifikaatit:
  • ISO 9001:2008

Yleiselektroniikka sai alkunsa vuonna 1969, yli 50-vuoden aikana Yleiselektroniikka on kehittynyt yhdeksi Suomen merkittävimmistä komponentti- ja tuotantolaitetoimittajista vaativiin elektroniikka- ja tietoliikennekohteisiin. YE:n palveluksessa työskentelee Suomessa noin 50 henkilöä. Yrityksen pääkonttori on Espoossa ja sen yhteydessä sijaitsee myös myymälä ja tuotevarasto.

Yleiselektroniikan tuotevalikoima on erittäin laaja kattaen teollisuus- ja automaatiotuotelinjoja, jotka soveltuvat esimerkiksi lopputuotteisiin, tutkimukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin. Tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti alan uusimmalla teknologialla.

Henkilöstöä koulutetaan ja tekninen osaaminen on erittäin korkealla tasolla. Tekniset asiantuntijat ja sovellusosaajat tarjoavat asiakaskohtaiset ratkaisut ja sovittujen asiakaskäyntien yhteydessä on mahdollista tavata myös valmistajien edustajia. Autamme lisäksi valmistavaa elektroniikkateollisuutta ja heidän suunnittelijoitaan löytämään kustannustehokkaimmat ratkaisut sovelluksiin.

Yleiselektroniikka toimii yhteistyössä vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien kanssa. Voit hankkia tuotteet helposti nettikaupasta www.yeint.fi. Espoon myymälästä ja kattavasta tuotevarastosta saat tarvitsemasi tuotteet jo saman päivän aikana.

Yleiselektroniikka järjestää myös koulutuksia ja seminaareja mm. lämpökuvauksesta ja sähkönlaadusta.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: