Elektroniikka

Yleiselektroniikka

www.yeint.fi

Ansatie 5, 01740 Vantaa
Puhelin: +358 10 2891 220
sales@yeint.fi

Jäsenyys:
  • Elkomit ry
Sertifikaatit:
  • ISO 9001:2008

Yleiselektroniikka - Palveleva tekninen kumppani

Yleiselektroniikka on asiakaslähtöinen elektroniikan ja tekniikan toimittaja pitkällä, yli 50 vuoden kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme myyntitiimiemme ja verkkokaupan avulla kautta läpi koko suomen.

Yritys perustettiin vuonna 1969 ja siitä on kasvanut tunnettu brändi suomalaisessa elektroniikkateollisuudessa. Työntekijöitä YE-suomessa on 38.

Asiantunteva henkilöstömme pystyy tukemaan elektroniikka- ja teollisuusyrityksiä lähes kaikissa erilaisissa sovellusratkaisuissa suunnittelusta tuotantoon ja logistiikkaan - kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Tarjontaamme kuuluvat automaation, elektromekaniikan, rf-teknologian, teholähteiden sekä mittaus & testausteknologian tärkeimmät edustukset. Yleiselektroniikalta löytyy oma asiantuntija jokaiseen osa-alueeseen, jotta voimme tukea suunnittelijoita heidän töissään. Tuotepäälliköillämme on keskimäärin yli 15 vuoden kokemus elektroniikka-alan suunnittelu- ja myyntityöstä, joka takaa onnistumisen asiakkaidemme kanssa.

Maksuttoman suunnittelun tukipalvelun käyttäminen säästää aikaa ja resursseja, varmistaa komponenttien ja laitteiden sopivuuden sekä poistaa epävarmuustekijöitä. Varastointipalvelumme varmistavat sen, että tarvittavat komponentit ovat aina saatavilla kun niitä tarvitaan. Asiakkaiden varastointitarpeet pienenevät ja pääomaa vapautuu tuotannon tehostamiseen ja investointeihin.

Yleiselektroniikalla on myös erittäin pitkä, yli vuosikymmenten kokemus ratkaisuista huolto-, kunnossapito- ja asennustarpeisiin. Kotimainen tekninen tuki, ketterät toimintatavat ja yhteistyö RS Componentsin kanssa yhdistettynä asiantuntijoihimme takaavat asiakkaillemme Suomen parhaan kokonaisuuden: 500 000 nimikkeen valikoiman, joka pystytään toimittamaan asiakkaan yrityksen käyttöön 1-3 päivän sisällä tilauksesta.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: