Elektroniikka

Messukeskus

www.messukeskus.com

Messuaukio 1, PL 21, 00521 Helsinki
Puhelin: +358 40 450 3250
asiakaspalvelu@messukeskus.com

Kasvokkain kohtaaminen on paras tapa herättää ja ansaita luottamusta

Tuloksellisin
Messut on tapahtuma, jonne saavutaan varta vasten, voit olla alusta asti varma, että kävijä on kiinnostunut tapahtumasta ja yrityksesi tuotteista ja palveluista. Messut on ainutlaatuinen media, jossa on mahdollista kohdata kymmeniä tuhansia tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneita ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa. Kävijät tekevät ostoksia messuilla, ja tapahtuma kasvattaa yrityksen ja tuotteen tai palvelun tunnettuutta.

Sosiaalisin
Kaikista sosiaalisista medioista messut ovat aidosti sosiaalisin, sillä silloin kohdataan kasvokkain. Kasvokkain kohtaaminen sitouttaa parhaiten juuri siihen hetkeen, jolloin huomio ja keskittyminen ovat oikeassa asiassa. Messuilla korostuu vuorovaikutuksen merkitys, kasvokkain kohtaamalla viestisi on selkein, koska voit kommunikoida asiakkaasi kanssa heti.

Elämyksellisin
Messuilla kävijöillä on kaikki aistit käytössään. Ihminen aistii näkemänsä lisäksi myös tuoksuja, lämpöä, ilmeitä, eleitä ja ääniä. Vain messuilla voit hyödyntää kävijöiden kaikkia aisteja esitellessäsi omaa tuotettasi tai palvelua.