Elektroniikka

TQ Electronic Oy

www.tqelectronic.fi

Suurlohjankatu 20 V5, 08100 Lohja
Puhelin: +358 19 326 451

Jäsenyys:
  • Suomen Yrittäjät
Sertifikaatit:
  • AAA luokitus, D & B -luokittajana

Olemme 1995 perustettu yhtiö, joka on erikoistunut tietoliikenne- ja RF-komponenttien ja -modulien markkinointiin, myyntiin ja tekniseen tukeen.
Olemme 25-vuotta vanha yhtiö, joka on erikoistunut tietoliikenne- ja RF-komponenttien ja -moduulien markkinointiin, myyntiin ja tekniseen tukeen.
TQ Electronic Oy toimii valikoitujen erikoiskomponenttien valmistajien edustajana ja maahantuojana, ja hoidamme heidän tuotteidensa markkinointia ja myyntiä sekä teknistä tukea Suomessa. Toimimme yhteistyössä mm. RICOH Electronic Devices Co. Ltd, SMI Inc, New Japan Radio Co. Ltd, Radiometrix Ltd, Geyer Electronic e. K., EEMB Co. Ltd. Micro Crystal AG ja Sharlight Electronics -nimisten alkuperäisvalmistajien kanssa. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. Akut, kvartsikiteet, kideoskillaattorit, kidefiltterit, kello-oskillaattorit, uunioskillaatorit, reaaliaikakellomoduulit sekä muut taajuusreferenssit. Lisäksi tietoliikennepiirit, radiomoduulit, puhelinpiirit, RFIC:t, RF-modulit, analogiapiirit ja näytönohjaimet.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: