Transportation 2023

Datadrivers Oy, Fleetskills

Stand:

  • C 510

www.fleetskills.com

Hallituskatu 2 A 7, 95400 Tornio
Phone: +358 40 187 8668
juha.hiltunen@fleetskills.com

Fleetskills is an integrated management solution that gathers your information in one place. This saves time and brings cost savings. Fleetskills is a modern SaaS-solution where you can manage your compliance and personnel-related information. Fleetskills also can provide solutions for driver CPC training, occupational safety training (official occupational safety card by TTK) and ADR training.
Fleetskills is developed by Datadrivers Oy. Datadrivers' Webauto application is used by the majority of driver CPC trainers in Finland.

Fleetskills on tarkoitettu kuljettajien/henkilöstön koulutus-, lupa-, pätevyys-, perehdytystiedon sekä ajoneuvojen hallintaan.
Fleetskillsin avulla on mahdollista suorittaa ammattipätevyyden jatko-, työturvallisuuskortti ja ADR-täydennyskoulutuksia.
Sillä voidaan hallinnoida myös työntekijäohjeiden ja –tiedotteiden lähetys, seuranta ja raportointi, sekä yrityksen ajoneuvot sekä henkilöstölle luovutettavat tarvikkeet.
Fleetskills lukee kouluttajien käytössä olevaa Webauto- hallintajärjestelmää ja tuo kouluttajien koulutustiedot kuljettajakohtaisesti yrityksen näkyviin. Tieto esim. ammattipätevyyskoulutuksista on sama, minkä kouluttajat ilmoittavat Webauton rajapintaa pitkin suoraan Traficomiin.
Koulutus- ja lupatieto on lakisääteisesti yrityksen rekisteröitävä. Ajantasainen tieto lupien voimassaolosta ja koulutuskertymästä auttaa myös koulutussuunnittelussa. Kaikki ajantasainen tieto on myös kuljettajan itsensä näkyvissä ja päivitettävissä.
Fleetskillsiä kehittää Datadrivers Oy. Datadriversin Webauto-sovellusta käyttää valtaosa kuljetusalan kouluttajista.


Clients/Brands and www-addresses:

Keywords: