Transportation 2023

Arprè Oy

Stand:

  • A 100

www.arpre.fi

Teollisuustie 4, 01800 Klaukkala
Phone: +358 50 523 1208
mervi.heino@arpre.fi

Arpré Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyritys. Valmistamme ja tuomme maahan laadukkaita ja varmatoimisia liikkuvan kaluston huoltolaitteita. Toimialueenamme on koko Suomi. Asiakkaitamme ovat niin kevyen kaluston korjaamot, ammattikoulut, teollisuuslaitokset, satamien lukkikorjaamot, kaivoskorjaamot kuin kaikki raskaan kaluston korjaamot ja huoltopisteet.

Tarjoamme täyden palvelun aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.
Esittelemme Kuljetus 2023-näyttelyssä raskaan kaluston huoltoon tarkoitettuja laitteita ja palveluita. Meillä on osastollamme malli kustannustehokkaasta ratkaisusta huoltokuilun rakentamiseksi huoltohalliin. Tuote on saksalaisen Baltzerin valmistama ja se toimitetaan tehtaalta täysin valmiina asennettavaksi suoraan paikoilleen. Baltzer-huoltokuilun asennus voidaan suorittaa yhdessä päivässä ja siinä on valmiina kaikki alustahuoltoon tarvittavat laitteistot. Huoltokuilu räätälöidään niin kokonsa kuin varustelunsakin osalta täysin asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

Arpré Oy on edelläkävijä öljyhuoltolaitteiden valmistajana ja kehittäjänä. Messuilla meillä onkin ensiesittelyssä uusi siirrettävä öljyhuoltoyksikkö, joka soveltuu erityisesti kentällä, erilaisilla työmailla suoritettaviin öljynvaihtoihin ja voiteluun. Tuote on Arprén oman asiantuntijatyön tulos ja myös Suomessa valmistettu. Varustelussa on käytetty mm. Arprén omassa konepajassa valmistettuja letkukeloja.
Öljyhuoltoyksikön yhteydessä esittelemme myös uuden Fluids-pinnanvalvonta- ja nestemäärien mittausjärjes-telmän. Fluids´in avulla voidaan optimoida nesteiden varastomääriä ja näin säästää logistiikkakustannuksissa. Jäteöljysäiliöille asetetun ylärajahälytyksen ansiosta voidaan välttyä ympäristövahingolta.

Esittelemme osastollamme lisäksi työergonomiaa edistäviä GoodTool-nostoapuvälineitä. Näiden avulla voidaan ehkäistä tuki- ja liikuntaelinsairauksilta, jotka ovat suurin syy työstä poissaoloihin Suomessa. Raskaiden osien, kuten akkujen ja pyörännapojen nostoon ja käsittelyyn löytyy GoodToolin valikoimasta kullekin oma laitteensa. Nostoapuvälineiden ansiosta asentaja pärjää raskaissakin työvaiheissa ilman apukäsiä, joten työvoimaa vapautuu muihin töihin.

Esillä on myös erittäin suosittu BlitzRotaryn valmistama Hydrolift S3-nostopilari, jonka nostokapasiteetti on 7,5 tonnia. Langattomasti toimiva raskaan kaluston nostin toimitetaan joko neljän, kuuden tai kahdeksan pilarin kokoonpanoissa ja sitä voidaan myöhemmin laajentaa.

Arprén tuotevalikoimassa on lisäksi mm. laaja valikoima muita raskaan kaluston nostimia, öljy- ja jäteöljypumppuja, rengashuoltolaitteita, pakokaasun poistolaitteita, ilmastoinnin huoltolaitteita, maalauskammioita sekä korjaamokalusteita. Ammattitaitoisia palveluitamme ovat mm. suunnittelu, asennus, projektijohto sekä laitteiden edistyksellinen huoltopalvelu.

Tervetuloa tutustumaan!
t. Team Arpré


Clients/Brands and www-addresses:

Keywords: