Sarco Oy

Stand:

  • E1008

www.sarco.fi

PL 41, 00620 HELSINKI
Phone: +358 9 777 1500
sarco@sarco.fi

Hälytysajoneuvojen valot ovat merkityksellinen osa Sarco Oy:n liiketoimintaa. Valmistamme elektronisia hälyttimiä, ohjausjärjestelmiä, työvaloja sekä hälytysvaloja viranomaiskäyttöön. Kaikki valmistamamme tuotteet ovat R65-luokan kaksi hyväksyttyjä. Maahantuomme ja edustamme myös muiden valmistajien tuotteita. Olemme Federal Signal Vaman sekä Elektra Ltd:n edustajia suomessa
Pääasiallinen asiakaskuntamme muodostuu erilaisista viranomaisorganisaatioista ja näiden tavarantoimittajista. Tuotevalikoimaamme kuuluu myös huolto ja raskaan kaluston tuotteita sekä nopeuden mittaamiseen tarvittavia tutkia.

Pyrimme toteuttamaan tuotevalikoimamme siten, että se mahdollisimmba laaja-alaisesti palvelisi asiakkaidemme tarpeita, siten että kaikki tarvittava olisi saatavilla yhdellä kerralla kootusti.

Sarco Oy on myös yksi Euroopan johtava integroitujen valoratkaisujen toimittajista. Jo vuodesta 2006 olemme menestyksekkäästi tarjonneet valoratkaisuja niin yleisimmin käytettyihin hälytysajoneuvomalleihin kuin kompleksisimpiin, asiakkaamme tapauskohtaisesti personoimiin ajoneuvoihin, tarpeiden mukaisesti.
Sarco Oy on kehittänyt uuden tyyppisen integroidun valon palvellakseen paremmin asiakkaiden tarpeita sekä kasvavia vaatimuksia tuotteiden laadusta ja kestävyydestä. Olemme Sarcossa tulleet siihen tulokseen, että integroitu valoratkaisu on tullut pysyvästi tavanomaisen valopaneelin rinnalle ja hyväksi vaihtoehtoiseksi ratkaisuksi.

Keywords: