Noortrade Oy Ab

Stand:

  • B 212

www.noortrade.fi

Hallimestarinkatu 2, 20780 KAARINA
Phone: +358 2 512 2500

Oy Noortrade Ab on vuonna 1985 perustettu suomalainen valaisinalan maahantuontia ja markkinointia harjoittava perheyhtiö. Asiakaskuntamme koostuu kokonaisuudessaan jälleenmyyjä- ja yritysasiakkaista sekä urakoitsijoista. Palvelemme myös yritysten ja julkisen sektorin projekteissa. Toimimme valtakunnallisesti B2B-periaatteella laajalla ja jatkuvasti uudistuvalla tuotevalikomallamme yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaan kuuluu valaisimet, STAR LED lamput sekä joulu- ja sesonkivalot.

Mielenkiintoinen uusi tuoteryhmä ja brändi: Allocacoc. Arjen sähkötarvikkeita täysin uudenlaisella tavalla toteutettuna! Palkittu PowerCube Original - kompakti pistorasia jolla vältetään tilanteet jossa pistotulpat ovat toistensa tiellä. Moduläärinen suunnittelu auttaa laajentamaan pistorasioiden määrän tarpeisiisi sopivaksi.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme asiantuntemuksella ja auttamaan löytämään valaisinratkaisuja joka tilaan. Panostamme kokonaisvaltaiseen palveluun ja tekniseen tukeen. Suomessa olevan organisaation sekä varaston ansiosta pystymme monipuoliseen ja nopeaan palveluun ja jälkimarkkinoinnin hoitamiseen. Laajat verkostomme ja hyvät, tiiviit suhteet päämiehiimme ja yhteistyökumppaneihimme antavat meille mahdollisuuden oppia uutta ja saada alan uusinta tietoa käyttöömme.

Keywords: