Turvallisuus

Idesco Oy

www.idesco.fi

Teknologiantie 9, 90590 Oulu
Puhelin: +358 44 763 7500
info@idesco.fi

Jäsenyys:
  • Finnsecurity ry
Sertifikaatit:
  • ISO 9001

Idesco Oy on RFID-teknologian asiantuntija yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteitamme ovat RFID-lukijat ja -tunnisteet, järjestelmiä ohjaavat kontrollerit, RFID-lukijan sisältävät kosketusnäyttöpäätteet sekä mobiililaitteilla tapahtuvaan kulkemiseen liittyvät ratkaisut. Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta erilaisissa kulunvalvonta-, ajoneuvontunnistus- ja logistiikkasovelluksissa ympäri maailmaa.

Turvallisuus on ydinosaamistamme. Uusimpiin teknologioihin pohjautuvien tuotteidemme avulla rakennetaan kustannustehokkaasti turvallinen ja helposti päivitettävä RFID-pohjainen kulunvalvontajärjestelmä, joka sallii tiloihin kulkemisen vain siihen oikeutetuille henkilöille ja kerää tietoa kulkutapahtumista.

Uusimpia tuotteitamme ovat mobiilitunnistukseen eli puhelimella kulkemiseen liittyvät ratkaisut. Idesco ID -tuotekonsepti sisältää ilmaisen Idesco ID -puhelinsovelluksen ja Idesco ID -palvelun, jonka avulla digitaaliset kulkuoikeudet eli mobiilitunnisteet voidaan välittää puhelimiin suoraan omasta kulunvalvontajärjestelmästä. Idescon mobiiliyhteensopivat lukijat lukevat mobiilitunnisteen puhelimesta kolmella erikseen määriteltävällä turvatasolla.

Ota yhteyttä Idescoon! Saat meiltä lisätietoa turvallisuudesta, uusimmista RFID-teknologioista ja niiden mahdollisuuksista. Sovitaan myös mobiilitunnistuksen esittelystä organisaatiollesi.

Hakusanat: