Sähkö

KAMIC Installation Ab Finland

www.kamic.fi

Kylvöpolku 6, 00680 Helsinki
Puhelin: +358 108 328 200 (keskus), +358 108 328 220 (myynti)
myynti@kamic.fi

Jäsenyys:
  • Finnsecurity ry
  • Suomen Turvaurakoitsijaliitto
  • Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS ry
  • Sähköteknisen kaupan liitto STK
  • Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
  • KNX Finland ry

KAMIC on teknologiayritys, joka toimii valaistus- ja turvallisuustuotteiden myynnin ja järjestelmäratkaisujen parissa. Päämarkkina-alueemme ovat kiinteistö-, rakennus- ja teollisuusaloilla, joissa keskitymme turvavalaistus, valaistus, murto- ja kameravalvonta, palo- ja häkävaroittimien, UPS-laitteiden, mittalaitteiden, GSM-ovipuhelimien ja GSM-porttiohjaimien toimittamiseen.

Asiantuntijoilta maailmanlaajuisesti huolellisesti valitut tuotteet myydään erillisinä osina tai osana räätälöityjä, integroituja järjestelmiä. Yhdessä kokemuksen, tietotaidon ja osaamisen kanssa luomme mahdollisuuksia ammattitaitoisille ratkaisuille asiakkaidemme vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti.

Pääkonttorimme sijaitsee Karlstadissa Ruotsissa ja liiketoimintaa ja tuotantoa harjoitetaan sekä Ruotsissa että Suomessa. Paikallinen myyntikonttorimme sijaitsee Helsingissä ja muita toimipisteitä löytyy Tukholmasta, Göteborgista, Malmöstä ja Jönköpingistä. Meitä on yhteensä 50 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 175M kruunua.

KAMIC on osa Installation liiketoiminta-aluetta KAMIC Groupissa, joka on yksityisomistuksessa oleva ruotsalainen yritysryhmä, joka ostaa, omistaa ja kehittää teknologiaan perustuvia liiketoimintoja valituilla markkina-alueilla. Konserni koostuu kaupan ja agenttien sekä oman tuotekehityksen ja valmistuksen alalla toimivista yrityksistä. KAMIC Group toimii 15 maassa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Hakusanat: